perjantai 8. toukokuuta 2009

HCR - osa IV


Kevään ensimmäinen kilpailu ja oiva testitilanne lähestyy - tuttu puolikas eli 21 kilometrin HCR-juoksutapahtuma Helsingin kaduilla ja lähimaastoissa.Yleensä tapahtuma on fiilikseltään ollut aivan erinomainen, osa porukoista juoksee aivan tosissaan ja ehkä isompi osa juoksee omaksi ilokseen, ja tästä syystä juoksua ei oteta niin vakavasti. Hyvä niin, sillä siinä on yksi syy myös tämänvuotiseen ilmoittautumiseeni. Tänä vuonna juoksijoita on taas ennätysmäärä, 10500 ennakkoilmoa, joten ruuhkaa tulee takuuvarmasti reitillä olemaan. Nytkin on mukana frendejä ja muita tuttuja, saapi nyt nähdä miten miehen käy.

Viime vuonna kaikki meni jotakuinkin pieleen, joten toivottavasti olen vuoden takaisesta jotakin oppinut. Liian kova alkuvauhti, väärä tankkaus ja liian kovat lopputreenit olivat ainakin syitä viimevuotiseen lopputulokseen. Tänäkin vuonna lähden tavoittelemaan alle kahden tunnin loppuaikaa, joka taas vaatii noin 5,30 - 5,40 kilometrivauhtia.

Oli lopputulos mikä tahansa, niin todennäköisesti yhtä kuumassa kuin viime vuonna en juoksua muiden kanssa tule suorittamaan. Forecan paikallisää lupaa aika viileää ja mahdollisesti melkoisen kosteaa juoksutapahtumaa, Ilmatieteenlaitos lupailee vielä pahempaa...


Mutta onhan mahdollisessa sateessa paljon hyvääkin, ainakin ilma on puhtaampaa ja happipitoista, heh heh.

Mukavaa HCR-juoksutapahtumaa jo odotellen ja siitä joskus raportoiden.


Mr. T.

Ei kommentteja: