Tänä vuonna tuli 92 vuotta mittariin, ja silti tätä on syytä aina juhlia. Me juhlistimme itsenäisyyttä hyvien ystävien ja hyvän fiiliksen kera, ensimmäisen kerran täällä Käpylässä.
Iltapäivä meni valmistelujen merkeissä, kokki ehti kyllä välillä hieman katsastaa Tuntematonta, mutta primääristi aika meni keittiössä. Mrs. T. vastasi juhlakattauksesta ja yleisestä järjestämisestä, joihin kyllä saatiin aikaa myös kulumaan. Oheiset kuvat voivat antaa vinkkiä lopputuloksesta:
Kun vieraat sitten kello 18:sta jälkeen saapuivat, oli aika juhlistaa.
Lopputulos oli ainakin omasta mielestämme aika onnistunut, ja myös arvoisat vieraamme Mr. R ja neiti E viihtyivät sopivan pitkään.
Lopuksi vielä illan menu, jonka jälkeen Käpylä kiittää ja kumartaa.
Menu 6.12.2009 @ Käpylä:
Alkuruoka:
Maa-artisokkakeittoa ja ruiskierteitä
Pääruoka, kaksi eri vaihtoehtoa:
Metsäkauriinfileitä pekonikääreessä
Lämmintä salaattia bordeauxin tyyliin
Lohi-katkarapu moussella täytettyjä ahvenfileitä
Peruna-sienipaistosta
Sitruunasahramikastiketta
Jälkiruoka:
Mesjuustopiirakkaa ja kahvia
Juomat:
Alkumalja - Jacquesson Cuvee No 733 2005
Alkuruoka - Cloudy Bay Sauvignon Blanc 2007
Pääruoka - Torres Salmos Priorat 2006
Loppufiilistelyt - Masi Costasera Amarone 2006
Lisänä myös alkoholittomia juomia kaikille
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti