perjantai 11. syyskuuta 2009

Sininen ritari Budapestissä

Tiukka duunikeikka Budassa. Näin sen ajattelin. Ja myös koin. Elviksenkin piti jättää rakennus ja lentää mukaan torstai-illan Legends of the Superhero tapahtumaan. Eipä tälläisellä reissulla paljon kaupunkia itse ehtinyt nähdä, molemmat päivät menivät ilmastoiduissa kokoussaleissa. Illat taas menivät normikaavan mukaan, ja lähipiiri raportoi paikallisen kauniimman sukupuolen huijauksista. Taas siinä supersankareita vietiin. No, onneksi näin perjantaina ehdin itsekin jo kaupungille, ja pari kuvaa tallentui myös muistikortille. Luonnollisesti myös virallinen Sinisten Ritarien kuva piti laittaa tähän esille, jos vaikka joku tuhansista tämän blogin lukijoista sen tunnistaa Loput kuvat ovat joko kaupungilta tai sitten ny illalla napattuna hotellin edustalta, tyypillistä turistikamaa siis...


Vielä joku täällä Unkarissa ajelee Trabantilla. Saastepommihan tuo on, mutta toisaalta täällä saa myös tupakoida sisällä.



Suora näkymä hotellihuoneesta. Budapestin linna ja kaupungin kenties kuuluisin silta eli Szechevenyl näin perjantai-iltana.

Sininen Ritari kuittaa ja kiittää Budapestiä.

Mr. T.






Ei kommentteja: