sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Midnight Run, osa II

Juoksukisat ovat sitten tältä vuodelta takana. Yleensä onnistumiseen on mukava lopettaa, ja niin on asia tälläkin kertaa. Eilinen Midnight Run oli upea tapahtuma. Hienossa pimenevässä syysillassa hyvin järjestetty juoksutapahtuma, jonka reitti kierteli Kaisaniemessä, Krunikassa, Katajanokalla, Kaivopuistossa sekä aivan stadin ytimessä. Noin 4200 eritasoista juoksijaa suoritti tämän kaupunkireitin omilla tyyleillään. Toiset kisajuoksijat juoksivat aivan täysillä, ja toiset ryhmät olivat taas pukeutuneet naamiaisasuihin, ja etenevät huomattavasti hitaammin.

Reitin varrella oli paljon kannatusta, mielestäni enemmän kuin HCM:llä, ja järjestäjien sekä sponsoreiden toimesta toteutettuja erikoisjuttuja. Parhaiten mieleeni jäi upea kynttiläkuja, jota pitkin tulimme alas Tähtitorninmäeltä.

Omaan juoksuuni olin tyytyväinen. Sijoitus omassa sarjassani oli 54., eli mahduin juuri sarjani ensimmäiseen kolmannekseen. Loppuaikani tälle 10 km juoksulle oli 51,39, ja ilman ensimmäisen kilometrin ruuhkaa aika olisi voinut olla minuutin tai kaksi parempi. Ekan vitosen keskivauhtini oli 5,30 / km, ja toinen vitonen meni jo aikaan 4,51 / km. Paljoakaan kovempaa en tuota vikaa puoliskoa olisi päässyt, sillä loppusuoralla syke oli jo 180.

Mutta tapahtuma oli kyllä niin hieno kaikilta osilta, että toivottavasti tästä tulee perinne, ja ensi vuonna ollaan mukana vaikkapa isommalla porukalla. Silloin allekirjoittaneelle kelpaa myös omassa karnevaali- tai naamiaisryhmässä juokseminen.

Alla illan kuvasatoa tapahtuman ympäriltä. Kuvaajana uskollinen kannattajani Mrs. T.Lähtomeininkiä, sininen paita ja muuten musta juoksuasu oli aika pop...


Ennen juoksua, rento ja mukava fiilis. Syke alle 80.Startti. Suosituin juoksuasu on helppo bongata.Myös karhut kannustivat meitä.Loppusuora. Toinen hahmoista olen minä. Mahdollisesti kuvaajan tai kameran ongelma, tai sitten vauhtini oli niin kova...Loppuilta. Uurastus palkittiin kotipizzalla ja hyvällä juomalla.

    

Ei kommentteja: