perjantai 23. joulukuuta 2011

Joululahjoja, osa I

Yksi tämän vuoden huippulahjoista oli pitkään suunniteltu audiojärjestelmien päivitys. Onneksi joulupukki oli ymmärtänyt tarpeet oikein, ja nyt kotona toimii Sonoksen langaton monihuonemusiikkijärjestelmä. Käytännössä tämä tarkoittaa haluttua musaa per haluttu huone, joten tunnelmaan tai musiikkimakuun sopivaa musaa on helppo syöttää haluttuun kohteeseen. Ja kaikki tämä langattomana. Jokaiseen huoneeseen tarvitaan sopiva Sonoksen laite, joko vahvistimella tai ilman, ja tietysti kaiuttimet. Systeemin ohjaus joko asennettavana Win/Mac softana tai iOS/Android appsina. Musiikkia voi käytännössä soittaa mistä tahansa, esimerkiksi läppärin omalta kovalevyltä, joltakin verkkolevyltä, Spotifyn pilvestä, iTunes/iCloudista, tai vaikkapa nettiradiosta.

Näin parin päivän koekäytön perusteella voin sanoa että homma toimii aivan hiton hyvin. Laadukkailla kaiuttimilla varustettuna kokonaisuus soi hienosti. Demomahdollisuudet täällä meillä.

Mr. T.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vihdoin, nyt tarjolla Metallicaa autotallissa, brittie-indietä keittiössä ja vaikka chisua olkkarissa. Suosittelen, vaikka epäilinkin.

/Mrs T