sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Joulun Menu

Alla eilisen aattopäivän menu. Hyvää oli, ja kokki voi ottaa ansaitun kuplajuoman, sen verran tuon tekemiseen aikaa paloi...

Alkuruoat:
Graavattua siikaa
Savusiikaa
Mummonkurkkuja savusiika-sipulitäytteellä ja mätiä
Sveitsin perunaa

Väliruoka:
Maidossa keitettyä maa-artisokkakeittoa
Paahdettuja pähkinöitä
Sitruunaöljyä

Pääruoat:
Yrittikuorrutettua poron ulkofilettä
Sahramilla maustettua karpalo-pähkinäriisiä
Rucolasalaattia

Jälkiruoat:
Joulun enkelikakkua
Kanelimarinoituja pähkinöitä ja karpaloita
Viikunoita

Juomat:
Alku: Henri Bourgeois Pouilly-Fume En Travertin 2010, laadukas Sauvignon Blanc Loiren laaksosta
Väli: Samaa kuin alkuruokien kanssa
Pää:  Dromos L´Altro 2007, IGT Maremma Toscana, oiva italialainen punajuoma medium-kypsälle riistalle
Jälki: Italialainen puolimakea kuplajuoma, Bon Vivant / Silja Serenadin tuonti. Erinomainen yhdistelmä.

Kuvafiilistelyjen kautta Hyvää Joulua kaikille kymmenille, sadoille tai tuhansille lukijoille.









Ei kommentteja: