Alla eilisen aattopäivän menu. Hyvää oli, ja kokki voi ottaa ansaitun kuplajuoman, sen verran tuon tekemiseen aikaa paloi...
Alkuruoat:
Graavattua siikaa
Savusiikaa
Mummonkurkkuja savusiika-sipulitäytteellä ja mätiä
Sveitsin perunaa
Väliruoka:
Maidossa keitettyä maa-artisokkakeittoa
Paahdettuja pähkinöitä
Sitruunaöljyä
Pääruoat:
Yrittikuorrutettua poron ulkofilettä
Sahramilla maustettua karpalo-pähkinäriisiä
Rucolasalaattia
Jälkiruoat:
Joulun enkelikakkua
Kanelimarinoituja pähkinöitä ja karpaloita
Viikunoita
Juomat:
Alku: Henri Bourgeois Pouilly-Fume En Travertin 2010, laadukas Sauvignon Blanc Loiren laaksosta
Väli: Samaa kuin alkuruokien kanssa
Pää: Dromos L´Altro 2007, IGT Maremma Toscana, oiva italialainen punajuoma medium-kypsälle riistalle
Jälki: Italialainen puolimakea kuplajuoma, Bon Vivant / Silja Serenadin tuonti. Erinomainen yhdistelmä.
Kuvafiilistelyjen kautta Hyvää Joulua kaikille kymmenille, sadoille tai tuhansille lukijoille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti