torstai 19. huhtikuuta 2012

Traineri

Keskellä syvintä talvea tuli hankittua Eliten traineri, jolla on sitten tuolla autotallissa tullut poljettua useamman tunnin verran. Sekä kotisektori ja että vakituinen pyöräkauppiaamme Sami ovat vahvasti epäilleet mielenterveyttäni, koska heidän mielestään polkeminen autotallissa jotakin Tour de Francelta tuttua ylämäkeä kuten esim. Col du Tourmaletin rajua loppuvetoa, ei voi olla kovin viisasta tai mielekästä. Mutta voin sanoa, että kyllähän noita Spotifyn hyvien soittolistojen tahdissa jaksaa kivasti polkea.

Toivon myös että noiden mäkitreenien ansiosta polkuvoimani olisi kehittynyt myös luonnossa tapahtuvia ajosessioita ajatellen. Ainakin trainerin statistiikka kertoo kehittymisestä, joten tulokset voivat kertoa puolestaan, tai sitten ei. Yli 300 watin polkutehojen ylläpitäminen koko treenin ajan on aika vaativa homma, voin taata sen. Lisäksi poljetut huipputehot muutaman minuutin ajalta ovat pyörineet 450 watin hujakoilla, ja tuo on jo aika paljon tavalliselta keski-ikäiseltä harrastajapolkijalta.

Ohessa parin treenin statistiikkaa. Klikkaamalla noita suuremmiksi, niistä selviää vaikka mitä dataa, mutta sykelukemat eivät pidä paikkaansa, sillä Elite Realaxiom ei oikein ymmärrä oman Suunto T6D:n lähettämää dataa. Pitäisi varmaankin kokeilla Garminin sykevyötä, jos vaikka sen avulla saisi noi sykelukematkin oikein.

Col du Tormalet, 18 km pelkkää ylämäkeä...

Tempotreeni
  

Ei kommentteja: