sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kuukauden viinivinkki

Helmikuun viiniksi olen valinnut ihanasti poreilevan ja ihan jokaisen kotikeittiöstä saatavan veden. Sitä kun hiilihapottaa jollakin hyvällä laitteella, niin ei tarvitse kaupasta kantaa hiilihappovettä. Veden voi myös maustaa ihan millä tahansa tavalla, itse emme suosi valmistajien omia makupulloja, vaan teemme makuumme sopivan mikstuuran kaupan laimennettavista ja sokeroimattomista mehuista. Oma suosikkini on laadukas Belvoir:in seljankukkamehu, jota saa esimerkiksi Ruohonjuuresta.

Itse hapotuslaitteena olemme käyttäneet AGA:n Aqviaa. Laite hankittiin kotiimme 1,5 vuotta sitten, ja sen jälkeen emme ole ostaneet yhtään Vichy-pulloa kotiimme. Tämä on aika suuri ihme, sillä aiemmin olimme kyseisen juoman suurkuluttujia. Laite on toiminut täysin moitteettomasti, ja ainoastaan uusia hiilidioksidipulloja olemme joutuneet hankkimaan. Onneksi niitäkin saa melkein mistä tahansa.

Kaikenkaikkiaan hyvä hankinta, ja ainakin Aqvia on meidän mielestämme myös hyvän näköinen keittiökapistus. Mutta tärkeintä on käytön helppous ja maukkaat vedet. Tämä tälläkertaa näistä juomista. Ensikuussa mukana on sitten myös alkoholia.

Ei kommentteja: