maanantai 19. toukokuuta 2008

Lohja 24H

Tulipa taas pyöräiltyä 24 tuntia Lohjan maisemissa. Yhdeksännen kerran järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa oli taas tiedossa riittävästi polkuajelua, vesisadetta, kylmä yö, mutta silti hyvä meininki. Reitti oli parempi kuin viime vuonna, teknisesti se oli aika helppo, mutta pari vaikeampaa kohtaa ja useita kovempaan ajoon houkuttelevaa pätkää teki siitä oikein mukavan.

Kuten sanottua, vesisade kuuluu aina tähän tapahtumaan. Niin nytkin. Saimme nauttia siitä, sen viilentävästä vaikutuksesta ja ennenkaikkea reitit juurakko-osuus muuttui melkoisen liukkaaksi. Meidän tiimille ei onneksi tapahtunut mitään haavereita, mutta useita kaatumisia ja pieniä loukkaantumisia kyllä porukoille pääsi tapahtumaan.

Ilta ja yö oli kyllä melkoisen kylmä, erityisesti meillä koska meidän teltassa ei ollut minkäänlaista lämmitystä. Makuupusseissa värjöteltiin, ulkona lämpötila kävi jo aika lähellä nollaa. Onneksi jokaisella oli vaatetta riittävästi, joten yöstä ei tullut liian tuskainen.

Sunnuntaiaamuna ajeltiin lisää, tai siis jotkut ajoivat ja jotkut nukkuivat, mutta ajaminen maistui taas ihan hyvältä. Reitti oli toki jo kulunut, ja viimeiset kierrokset vedettiin taas mukavassa vesisateessa.

Väsymyksestä ja rasituksesta huolimatta loppufiilarit olivat niin hyvät, että eiköhän tuonne Lohjalle taas ensi vuonna suunnata. Ennen sitä siellä ei kyllä käydä ajamassa kuin korkeintaan kerran, nimittäin paikallisen MTB-porukan järkkäämissä kauden lopettajaisissa eli Oktoberfesteissä.


Mr. T.

Ei kommentteja: