sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Vappu 2008

Loistavan sään innoittamana vappu 2008 meni oikein komeasti ja iloisesti. Vappuaatto aloitettiin perinteen mukaisesti kuplajuomalla klo 18, paikkana tällä kertaa Tornin Ateljee Bar. Paikasta on tunnetusti hienot näköalat yli koko stadin, ja olihan se ihan hieno paikka aloittaa vapun juhlistaminen. Sieltä sitten meille kotiin pienimuotoisiin vappubileisiin. Ruoka ja juoma maittoi kaikille, ilta jatkui vielä Elviksen kera Loosessa. Suspicious Minds!

Vappupäivänä ilma ei ollut lainkaan huonontunut, niin mikäpä siinä oli startata ekat aidot kuplajuomat kotona ja sieltä sitten Kaivariin klo 12. Lisää kuplia koneeseen, ja vappulounaalle Groteskiin klo 13. Tällä kertaa vappulounas oli aivan erinomainen kokonaisuus, niin itse sisällöltään, tunnelmaltaan ja erityisesti henkilökunnaltaan. Ei kiirettä mihinkään, ja muutaman tunnin nautiskelun jälkeen siirryimme terassille nauttimaan lisäjuomista ja hyvästä chillausmeiningistä.

Terassilta toisten ja järkevimmien ihmisten polut veivät jo kotiin, mutta ei kaikkien, joten vasta erinäisten terassien ja baarien jälkeen väsyneenä kotiin ja siinähän se oli - vappu 2008.


Mr. T.

Ei kommentteja: