tiistai 6. tammikuuta 2009

Talvi ja talviajot, osa I

Jep, kerrankin vapaapäivän säät olivat täysin meidän puolella, ja täten pääsimme näin Loppiaisen kunniaksi pyörien päälle ja metsään. Matkamme kulki hyvin tuttua Luukki - Pirttimäki - Oittaa reittiä myöten, ja tällä kertaa poikkesimme vähemmän ajatellu, keltaisella nauhalla merkitylle reitille, josta löytyi paikkoja myös mukavalle kallioajelulle:


Kuvassa herrat T. ja R. lähtevät etenemään kohti tiukempaa kallionousua ja sen jälkeistä kallioajoa, josta ajonäytteet kuvien muodossa seuraavassa:Ajelu talvisessa metsässä on aina hieno kokemus, ja erityisesti silloin kun myös säätila ja lähinnä ei-liian-negatiivinen lämpötila tekee asiasta mahdollisen. Näin kävi tänään, ja kaikki me kolme nautimme yli 2,5 tuntia täydellisesti ajamisesta ja muutamista haasteista. Haastetta antaa tietysti normaalia liukkaammat pinnat, vaikka nyt pitää sanoa että kaltsit olivat suorastaan yllättävän pitäviä.

Meillä oli nastarenkaat alla, joten ongelmia ei oikeastaan ollut lainkaan, mutta Mr. R. luottaa edelleen kesäkumeihin, ja muutaman kerran Nobby Nicit lähtivät komeasti ja hyvin nopeasti pyörän ja kuskin alta. No, onneksi tälle kuskille ei taaskaan käynyt mitenkään, ja ainut kameraan tarttunut nopea jalkojen venytystilanne saakin kunnian lopettaa tämän tekstailun. Seuraavan kerran mahdollisesti lisää kuvia ja vaarallisia tilanteita :-)


Ei kommentteja: