perjantai 18. maaliskuuta 2011

Hotelliloma

Viikonlopun miniloma Vierumäellä sopii ainakin meille. Vierumäki sijaitsee vain hieman yli tunnin ajomatkan päässä kotiosoitteesta, ja tunnetusti siellä pystyy monipuolisesti harrastamaan vaikka mitä. Meillä perjantai-illan vietto aloitettiin 8 kilometrin hiihdolla, sillä Vierumäen ladut menevät aivan majapaikkana käyttämämme Scandic hotellin vierestä. Näin lenkin jälkeen voi sanoa että jäisillä laduilla luistoa riitti. Lenkin loppupuolella eli Urheiluopiston lähettyvillä ladut olivat sitten täynnä puista pudonneita neulasia ja muita risuja, ja siellä luisto oli sitten suorastaan minimaalinen. Mutta kokonaisuutena hiihtolenkki oli ihan mukava. Varsinkin koska laduilla ei ollut ketään muita meidän lisäksi...

Huomenna on sitten tiedossa issikkavaellusta, juoksua sekä kuntosalia, joten toimintaa riittää vielä huomiseksi. Nautintoja jatketaan myös ruoan ja juoman merkeissä, eikä myöskään pidä unohtaa perheemme kolmatta jäsentä ja hänen viihdyttäviä tempauksiaan.

Kuvamateriaalia ei ensimmäiseltä päivältä juurikaan ole, mutta upea taidekuvaus huoneemme seinältä kertonee riittävästi:

Ei kommentteja: