torstai 13. lokakuuta 2011

Lontoon terveiset

Tämä viikko on mennyt täällä Lontoossa, klassisesti RSA Security Conferencen merkeissä. Duunihommien merkeissä viikkoa on täällä vietetty, onneksi itselläni ei ole ollut mitään 24*7 päivystysvelvollisuutta, vaan olen saanut keskittyä haluamaani luentoihin täydellä teholla.
Konferenssin antia en tarkemmin ala tällä saitilla mitenkään arvioimaan, mutta sen voin sanoa että ainakin itse opin täältä jotakin uutta. Ja sitä pitää tietysti pitää hyvänä juttuna.

Konferenssitapahtuman iltaohjelmista voidaan olla monta mieltä. Kaikenlaista tapahtumaa oli kyllä tarjolla. Itse olin mukana ensimmäisessä tutkimusryhmässä, joka käytti suurimmat taisteluvoimansa jo maantantaina, joten loppuviikko oli tämän tiimin osalta paljon hiljempaa. Toisaalta osa suomiporukasta oli hyvin voimissaan vielä keskiviikoiltana, ja Lontoon valloitus oli kuulema jatkunut pitkälle torstaiaamua myöten.

Tätä kirjoitettaessa suurin osa konferenssiporukasta on jo kotona tai kotimatkalla. Itse halusin katsoa tilaisuuden loppuun asti, Sir. Tim Berners-Lee oli tähän suurin syy, ja siitä syystä tätä kirjoitetaan hotellista The Nationalin pauhatessa taustalla.

Mr. T.
 

Ei kommentteja: