Jatkoa eiliselle kirjoitukselle. Ruoat onnistuivat hyvin, ja hyvältä ne myös maistuivat. Ruokalistalta jäivät pois Naan-leivät, koska ruokaa oli muutenkin ihan riittävästi. Ohessa kuvasatoa eiliseltä ja tämän päivän vappubrunssilta.
|
Tästä lähtee hyvät kokkaussessiot. Aina. |
|
Gazpacho, osa 1. Kalttaa tomaatit. |
|
Gazpacho, osa 2. Pilko muut kasvikset. |
|
Gazpacho, osa 2.1. Ota mukaan muut mausteet. |
|
Gazpacho, osa 3. Kaikki valmiina. |
|
Gazpacho, osa 4 - tästä lähtee. |
|
Gazpacho osa 5, kaatoa valmis kylmä keitto. |
|
Feta-kermaviili-kastike, osa 1 - osaset valmiina. |
|
Feta-kermaviili-kastike, osa 2 - kermaviili + sitruuna. |
|
Feta-kermaviili-kastike, osa 3 - lopullinen kastike valmiina. |
|
Lihapullien maustearsenaalia. Tärkeitä lopputuloksen kannalta. |
|
Paistovalmiit lihapullat. Maukkaita kuten aina. |
|
Brunssi, osa 1 - manchegopallerot valmiina uuniin. |
|
Brunssi, osa 2 - parsat ja uudet perunat kiehumassa. |
|
Brunssi, osa 3 - perunasalaatti valmistuu. |
|
Brunssi, osa 4 - valmis perunasalaatti. |
|
Brunssi, osa 5 - chimurrikastikkeen valmistuksen ensimmäinen osa. |
|
Brunssi, osa 6 - valmis chimurrikastike. Erinomaista makkaroiden ja perunoiden kanssa. |
|
Brunssipöytä melkein valmiina, |
|
Välikuplat a' la Ruinart. |
|
Valmis peruna-parsapapusalaatti. Lisukkeena uunitomaatteja. |
|
Koko kokonaisuus, ei muuta kuin nauttimaan. |
|
Lautasella, setti 1. |
|
Samaan aikaan ikkunassa, Söhveli ja Ilmari. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti