torstai 1. toukokuuta 2014

Vappu menu 2014

Jatkoa eiliselle kirjoitukselle. Ruoat onnistuivat hyvin, ja hyvältä ne myös maistuivat. Ruokalistalta jäivät pois Naan-leivät, koska ruokaa oli muutenkin ihan riittävästi. Ohessa kuvasatoa eiliseltä ja tämän päivän vappubrunssilta.

Tästä lähtee hyvät kokkaussessiot. Aina.

Gazpacho, osa 1. Kalttaa tomaatit.

Gazpacho, osa 2. Pilko muut kasvikset.

Gazpacho, osa 2.1. Ota mukaan muut mausteet.

Gazpacho, osa 3. Kaikki valmiina.

Gazpacho, osa 4 - tästä lähtee.

Gazpacho osa 5, kaatoa valmis kylmä keitto.

Feta-kermaviili-kastike, osa 1 - osaset valmiina.

Feta-kermaviili-kastike, osa 2 - kermaviili + sitruuna.

Feta-kermaviili-kastike, osa 3 - lopullinen kastike valmiina.

Lihapullien maustearsenaalia. Tärkeitä lopputuloksen kannalta.

Paistovalmiit lihapullat. Maukkaita kuten aina.

Brunssi, osa 1 - manchegopallerot valmiina uuniin.

Brunssi, osa 2 - parsat ja uudet perunat kiehumassa.

Brunssi, osa 3 - perunasalaatti valmistuu.

Brunssi, osa 4 - valmis perunasalaatti.

Brunssi, osa 5 - chimurrikastikkeen valmistuksen ensimmäinen osa.

Brunssi, osa 6 - valmis chimurrikastike. Erinomaista makkaroiden ja perunoiden kanssa.

Brunssipöytä melkein valmiina,

Välikuplat a' la Ruinart.

Valmis peruna-parsapapusalaatti. Lisukkeena uunitomaatteja.

Koko kokonaisuus, ei muuta kuin nauttimaan.

Lautasella, setti 1.

Samaan aikaan ikkunassa, Söhveli ja Ilmari.

Ei kommentteja: