sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Vaalikoneessa

Tuleviin eduskuntavaaleihin on enään alle kuukausi aikaa, ja jos ennakkosuosikit pitävät pintansa myös 19.4. pidettävässä äänestyksessä, niin kyllähän sitä itse mielipiteini ja arvomaailmaltani olen taas vaikeahkossa paikassa. Nimittäin suurimpien pääpuolueiden ajamat poliitiikat ja arvostukset eivät enään pitkään aikaan ole olleet mieleeni, ja tästä syystä ääneni on säännöllisesti mennyt muualle.

Tulevissa vaaleissa puolueeni on siis ollut selvillä, ja vaalikoneilla hain ainoastaan itselleni mahdollisimman sopivaa ehdokasta. Top-3 ehdokkaat löytyivät helposti, ja lopulta hyvin todennäköisesti tulen antamaan ääneni samalla ehdokkaalle, jolle annoin ääneni vuoden 2012 kuntavaaleissa. Nuorehkolle naiselle siis. Eri vaalikoneiden vastausten perusteella hän on samaa mieltä kanssani 85-87% tarkkuudella. Aivan mainio tarkkuus.

Lopuksi Hesarin vaalikoneen tulostama kuva mun arvomaailmasta. Tämä siis tulee koneeseen antamieni vastausten ja painotusten perusteella. Allekirjoitan tämän tuloksen aivan täysin, sillä testissä oli aivan riittävästi erilaisia kysymyksiä. Tosin musiikkimakuani tai suosikkijoukkuettani ei missään vaalikoneessa kysytty.  

 

Ei kommentteja: