torstai 4. maaliskuuta 2010

Fiilistelyä St. Antonissa

Kyllähän se vain on niin, että ei kunnon offareita voita oikein mikään, ainakaan jos puhutaan niistä asioista joita voidaan suksilla ja laudalla tehdä. Tämän saimme taas kokea, sillä yhden päivän lumisade toi St. Antoniin uutta lunta sopivasti, jotta mekin pääsimme korkkaamaan ja pöllyttämään. Toki lumimäärät voisivat olla huomattavasti suuremmatkin, ja yli metrin dumpeista täällä on vain haaveiltu viimeiset vuodet. Eli ehkäpä me lähdemme niitä vielä jostakin päin maailmaa hakemaan.

Mutta parasta offaria on täällä tarjonnut Schindlergrat hissin yläasemalta (2660 m) lähtevän punaisen reitti 14:sta oikealla puolella aukeava pitkä ja riittävän haastava seinämä. Sitä kun jatkaa alas saakka (sinisen reitti 17:sta oikealla puolella) melkein Stubenin kylään saakka, niin matkaa tulee kyllä aivan riittävästi. Ja tietysti niitä upeita fiilareita!

Toki muitakin upeita pätkiä on täältä löytynyt, mm. Arlenmähder hissin yläasemalta lähtevä offari suoraan hissilinjaa myöten aina kuruun saakka on tarjonnut mukavia hetkiä. Ohessa muutamia kuvanapsuja sieltä täältä, parasta kaatumakuvaa ei kuulema saa tänne laittaa :-)Ei kommentteja: