sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kaikille aisteille

Ohjelmassa tänä viikonloppuna:
  • Treenit: spinning ja uinti, mutta vain toisella meistä. Toiselta poistetaan tikit pian, jonka jälkeen alkaa kuntoutuminen kohti lenkkipolkuja ja Kinahmia.

  • Sisustus: uusi sohva, päädyimme suomalaiseen muotoiluun ja toteutukseen sekä toivottavasti koirankestävään laatuun.

  • Nautintoaineet_1: viinimessut: maistelluista muscat-rypäle nousi yllättäjäksi tänä vuonna. Messuista ja sen annista tarkempaa kuvausta tuonnenpana viinimasteriltamme.

  • Nautintoaineet_2: perjantaina testattiin ragun soveltuvuutta tuparitarjottavana ja lauantaina nautiskeltiin vaniljakukkakaalikeittoa (kuva ja resepti alla) ja ahvenrullia skoonenperunoilla. Toteutus: kotikokki.

  • Kulttuuririennot: Tim Burtonin Hullu Hatuntekijä ja Irvi-kissa kolmiuloitteisesti.

  • Ajassa: tänä vuonna rairuohot kylvettiin laakeisiin cocktail-laseihin.
Kumisaappailla liukastellun sunnuntailenkin jälkeen nautittavaksi suosittelemme vaniljalla maustettua kukkakaalikeittoa:

Paloittele kukkakaali (1) nupuiksi. Kuori ja kuutioi maa-artisokat (4), salottisipulit (2) ja purjon valkoinen osa (1). Kuullota sipulit ja purjo voissa. Lisää kukkakaalit ja maa-artisokat katilaan. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet kattilaan. Lisää pippuria ja loraus valkoviiniä. Lisää 8 dl kasvislientä ja keitä kunnes kasvikset ovat kypsiä. Poista vaniljatanko, soseuta ja lisää 2dl kermaa. Kerman voi vaahdottaa ennen lisäystä. Koristele keitto voissa paistetuilla retikkakuutioilla. Nauti hyvässä seurassa esimerkiksi espanjalaisen Lagar de Costa Albarinon kanssa...

Ei kommentteja: