Eilinen menu kuvallisesti. Tapakset olivat kautta linjan erinomaisen maukkaita, samoin grilliosasto ei tietenkään pettänyt. Kukkakaalikeitto jäi maultaan hieman valjuksi, onneksi päälle ripotellut paahdetut mantelit, valkosipulit sekä leivänpalat pelastivat paljon. Juomina espanjalaisia viinejä, jaksan aina innostua tuosta Vina Pedrosa:sta, ja kyllä se eilenkin grillatun karitsan, vihannesten ja maustekastikkeiden keskellä toimi aivan erinomaisesti.
|
Aperol alkudrinkin valmistus. Vaimoni uusi suosikki, joten tyylimoka sallittakoon. |
|
Aperolia, makeaa kuplaa ja vichyä sopivassa suhteessa. Appelsiiniviipale, ja maukas alkudrinkki on siinä. |
|
Suurin osa menusta on tuosta kirjasta, ja paprikajauheita tarvitaan aina espanjalaista ruokaa tehtäessä. Hienot on purkitkin. |
|
Marinoituja oliivejä ja marinoitua manchego-juustoa |
|
Paahdettuja suolamanteleita ja aiolia. |
|
Sardellifilettä, tomaattia ja paahdettua leipää. Erinomainen yhdistelmä. |
|
Alkuruoan kanssa valkoista. Alkon uutuusviini. |
|
Kukkakaalikeitto höysteineen. Höysteet hyviä, itse keitto jäi hieman valjuksi. |
|
Loistohankinta Alkosta. Pullolla on hintaa 24 €, mutta silti erinomainen hinta-laatusuhde. |
|
Karitsaa, kasviksia, mojo verdeä sekä romesco-kastiketta. Hyvä setti. Kuvassa vaimon annos, omassa versiossani liha oli punaisempaa... |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti