sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Suut makiaks sanoisi Marja Tyrni

Suuren suosion (hyvä neiti E!) saanut reseptien jako jatkuu.

Tänä viikonloppuna tankkasimme robustia pataruokaa: chili broileria ja chorizoa. Toteutuksesta vastasi perheemme Main Chef Mr. T.

Aineksina:
  • 6 uuniperunaa
  • 10 salottisipulia
  • paljon valkosipulia
  • 4 broilerin filettä
  • 200 g chorizoa tai muuta mausteista makkaraa viipaleina
  • 2 dl lihalientä (valkoviini skipattiin tipattomuuden vuoksi...)
  • pari chiliä, suolaa, mustapippuria, loraus oliiviöljyä
  • paljon timjamia ja vähän rosmariinia

Kuori ja esikeitä (n. 3 min) perunat ja iske ne isoina kuutioina vuokaan. Mukaan sipulin puolikkaat ja pilkotut chilit ja valkosipulit. Mausta suolalla ja pippurilla. Kanafileet ruskistetaan pannussa ja pistetään vuokaan päällimmäiseksi, ja päälle loraus öljyä. Haalotetaan 15 min 225 asteessa. Lopuksi pistetään makkarat ja yrtit sekä lihaliemi mukaan ja jatketaan kypsennystä vielä toiset 15-20 minuuttia.

Oli muuten yksinkertaisen hyvää.

Ei kommentteja: