Melko tarkkaan kymmenen vuotta sitten tapahtui jotakin, jota on syytä juhlistaa joka vuosi. Niin tänäkin vuonna, ja nyt reseptinä oli rakkautta ja omaan makuun muokattua Clemenzan pastakastiketta lihapullien kera. Alkuun vielä rucolasalaattia ja makuihin sopivia viinejä, niin hyvän illan ainekset olivat kasassa.
Koko ruoan resepti on yksinkertainen - katso Kummisetä elokuva, ja muokkaa alkuperäistä ohjetta makusi mukaan. Lihapullat teen aina lampaan jauhelihasta, ja tilanteen mukaan lisään niihin sopivia mausteita. Tällä kertaa lisäsin riittävästi parmesaania ja kapriksia. Itse pullat kypsyvät rauhassa tomaattikastikkeessa, ja voin sanoa että maku oli taas kerran aivan ihana.
Ohessa vielä muutama kuvaotos eiliseltä illalta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti