maanantai 5. heinäkuuta 2010

TahkoMTB 2010

Lauantaina siis kävimme Nilsiässä hieman mäkiä ja polkuja polkemassa, ja tällä kertaa lopputulokset taisivat tyydyttää meidän ryhmän jokaista ajajaa. Mrs. T. suoritti ennätysajollaan huippusuorituksen, 25 km sarjassa 2. sijoitus naisten ryhmässä. Voittaja oli vielä hänelle liian kova pala, kansallisella tasolla menestynyt naishiihtäjä alkoi vetämään kaulaa viimeisessä El Granden nousussa. Allekirjoittanut taas sijoittui 45 km kisassa 13. sijalle, johon ainakin itse olin tyytyväinen. Mr. G. sijoittui vielä paremmin pari pykälää korkeammalle, ja eroa meidän välille tuli lopulta nelisen minuuttia. Viimeisen 10 km:n ajan omaa ajoani häiritsi taas kerran krampit, tällä kertaa oikeassa reidessä. Se ja vikassa laskussa irronneet ketjut veivät mahdollisuudet parempaan sijoitukseen, mutta tuskin olisin aurinkokuningasta tuossa kisassa mitenkään voittanut. Lopputulos oli mielestäni kuitenkin hyvä.

Muitakin hienoja suorituksia porukkaamme mahtui, esimerkiksi Mr. P.:n upea lopputulos 4:02 60 km:n sarjassa. Samoin Tahkon ensikertalaisen Makon ajo ja lopputulos 4:23 aiheutti melkoisesti kohahduksia.
Loppuillasta keskinäisen kehumisen kerho oli jo päätynyt lopputulokseen, että ensi vuonna se on taas 120 km vuoro, toivottavasti nämä suunnitelmat toteutuvat...

Ohessa hieman kuvasatoa lauantailta, tunnelma oli hieno normaaliin Tahko MTB:n tyyliin. Vuonna 2011 tuonne taas.