perjantai 29. kesäkuuta 2012

California dreamin

Jep, pitkästä aikaan työmatkalla uuden työnantajan toimesta. Ja heti pääsin reissaamaan riittävästi, sillä kohteena oli meidän päämaja San Franciscossa. Melkoisen uuvuttavan lentomatkan, kesto vaihtoineen ja muine lentokenttäjuttujen kanssa noin 23 tuntia, saavuin tänne viime sunnuntaina. Eka yö meni aikaeroon tottumisessa, ja kyllähän tämä 10 tunnin aikaero Suomeen aika erikoiselta tuntuukin. Kun täällä on alkuilta, niin Suomessa jo seuraavan päivän aamu. No, vielä en ole vähemmän selkokielisiä puhelinsoittoja täältä kotiin generoinut, mutta voipi olla että tänään niin pääsee tapahtumaan. Nimittäin sen verran koville ottaa tuo Saksan äskeinen EM-tappio Italialle, että tämä pitää nollata jollakin tavalla...

Päivät täällä kaupungin ytimessä, sillä meidän pääkonttori sijaitsee mukavasti SoMa:n ja Financial Districtin välimaastossa, ovat menneet kurssilla oltaessa. Kurssipäivät ovat olleet ihan riittävän pitkiä, eli ne ovat loppuneet joskus viiden pintaan tai vähän myöhemmin. Täten nähtävyyksiä en ole käynyt lainkaan katsomassa, ja täältä SoMa:n alueelta on melkoinen matka esim. Golden Gatelle. Tosin eilen kävin pyörähtämässä Embarcoderolla, eli tuolla rantabulevardilla, ja siellä piipahdin Ferry Buildingissa, luonnollisesti viinien perässä. Ystävällisen nuoren neidon kanssa keskusteltiin pitkään viineistä, ja lopulta raahasin niitä kädet notkuen hotellille. Koskaan eivät ole viinipullot matkalaukussa hajonneet, ja pitää toivoa ettei näin pääse käymään tälläkään kertaa.

Illalla olen sitten käynyt syömässä. Ja koska tykkään hyvästä ruoasta monellakin eri tavalla, niin en luottanut siihen, että johonkin suosittuun ravintolaan pääsee noin vain ilman varausta sisään, vaan varasin itselleni pöytiä eri illoiksi eri ravintoloista. Tähän käytin loistavasti toimivaa OpenTable palvelua. Ja näin jälkikäteen voin sanoa, että ilman tätä sisäänpääsy olisi ollut mahdotonta ainakin hyvin suosittuun kreikkalaiseen ravintolaan nimeltä Kokkari Estiotorio. Tuolla söin erinomaisen lammasvartaan ja alkuun melkoisesti suolaa sisältäneen juustovirityksen, joka oli hienosti grillattu. Erityisen vaikutuksen itseeni teki tarjoilijan viiniosaaminen ja tilannetaju, siitä täydet pisteet. Ravintola ei ollut halvimmasta päästä, mutta en usko että "halpa ja hyvä" voi koskaan kohdata missään asiassa.

Lopuksi muutamia kuvia, jotka ovat hätäisesti iPhonella napsattu, joten täydellisiä ne eivät ole...

Meidän pääkonttori. Juu, kaikki kerrokset eivät ole meidän käytössä :-)

Kurssin jälkeen relaksaatiota hotellihuoneessa. Valitettavasti alakerran kauppa ei myynyt paikallisia tuotteita, joten piti tyytyä Bostonin osaamiseen. Hyvää tuokin tietty on.

Kokkarin loistava lammasvarras, tämän takia voisin mennä sinne uudestaan.

Hyvää ja halpaa ei ole olemassakaan, kiitos Kokkari Estiatorio.

Illalla jopa Friscon Market St. voi olla näin tyhjä. Ja pimeäähän täällä on jo kello 21:n jälkeen.
 

 

 

Ei kommentteja: