perjantai 4. huhtikuuta 2014

Kauan odotettu

Nyt se vihdoin on kotona. Ensimmäinen oikea maantiepyöräni, jota ehdin ostopäätöksestä odotella sellaiset yhdeksän kuukautta. Pyörä edustaa uusinta tekniikkaa, ja paljon sellaisia juttuja, joita tunnetusti tiukat maantiepuolen puritanistit tule hyväksymään. Onneksi kuitenkin ajan tuolla itse, eikä mun tarvitse muiden mielipiteistä välittää. Uskon että se on hyvä mulle, ja tuolla mennään hyvin pian.

Lyhykäisyydessään pyörä on rakennettu Spessu Roubaix Pro runkoon, johon sitten on lisätty nippu parempia S-Works osia ja uusinta teknologiaa Shimanolta, Garminilta ja Schwalbelta. Painoa polkimet mukaanlukien tuolle kertyi 7,7 kiloa, ja oikeasti kyseessä ei ole mikään grammanviilausprojekti, vaan kovaan ajoon tarkoitettu käyttöpyörä.

Pyörän rakensi mulle luottomieheni Sami apureineen, ja pyörän mitoituksen hoiti Aleksi Öhman. Kaikille heille paljon kiitoksia tästä projektista, hyvää työtä ja palvelua, hinnasta nyt puhumattakaan.

Lopuksi muutama kuvaotos uusimmasta perheenjäsenestämme. Hieman tilanahtautta alkaa autotallissa jo olemaan, mutta eiköhän sillekin jokin järkiratkaisu pian keksitä...


Kotiintulo.

Hyvin tuo tuolla katolla kotiin tuli

Tom Boonen ajoi tälläisen esiasteella muutaman Pro-voiton...


Mielenkiintoista nähdä kuinka sähkövaihtajat todellisuudessa pelaavat

Ei kommentteja: