perjantai 4. huhtikuuta 2014

Vuorottelija ilmoittautuu

Valloittelen tältäkin puolen blogimaailmaa kirjoitustilaa, kun päivittelen tänne nyt loppuvuoden ajan vuorotteluvapaani ohjelmistoa. Vuorottelu käynnistyi 1.4. ja päättyy 31.12.2014. TE-keskus ja Loimaan kassa olivat ajantasalla ja ensimmäiset päätökset kolahtivat postilaatikkoon tällä viikolla. Korvaus vuorottelusta on huimat 70% ansiosidonnaisesta ja verot siitä vielä veks. Eli aikaa on, mutta rahaa ei juurikaan. Edustusrouvaksi siis ja miehen siivelle istahtaa hän nyt näin.

Vuorottelun tavoitteeksi TE-keskus oli kirjannut itsensä kehittämisen ja oman jaksamisen ylläpidon. Sitä sitten niin. Tarkoituksena olisi bongata mahdollisimman monta kansallispuistoa, luonnonpuistoa tai muuta mukavaa ulkoilualuetta ja vaeltaa niitä ristiinrastiin koirien kanssa. Tänään aloitetaan, pakataan reppu ja suunnataan karvakuonojen (miinus mies) kanssa Nuuksioon.

Viikon kulttuuripläjäyksen tarjoaa Porvoo, jonne suuntaamme viikonloppua viettämään. Ohjelmassa vanhassa kaupungissa pyörimistä, yöpyminen Pariisin Villessä ja syöminkejä SicaPellessä. Ja ehkä piipahdamme Pellingissä katsomassa yhtä taloa ;)

Aurinkoista huhtikuuta, tästä se lähtee.

Ei kommentteja: