sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Treenipäiväkirja keväältä

Nyt kun kesä on virallisesti jo alkanut, ja sen myös ulkoa huomaa, niin voidaan laittaa nippuun oma treenini tältä keväältä ja alkukesältä. Treenit ovat maittaneet hyvin, ja ainakin tulosten perusteella valmentajavetoisista treeniohjelmista ja niiden noudattamisesta on itselleni ollut hyötyä. Tulokset ovat parantuneet kautta linjan. Paremman ajokunnon huomaa erityisesti maantieajossa, pyörä menee kevyemmin ja kovempaa eteenpäin ja sykkeitä on helpompi kontrolloida. Kovalla mielenkiinnolla odotan miten tämä tulee näkymään myös maastokisoissa, niissähän ajaminen on huomattavasti erilaisempaa ja vaikeampaa kuin maantiepuolella.

Seuraavat ulosmittaukset tulevat tapahtumaan Forssan  Suvi-Ilta pyöräilyssä, jossa poljen 95 kilometriä, ja sitten tietenkin Tahko MTB:ssä, jossa tällä kertaa matkana 45 km. Ainakin Tahkolla reitti on muuttunut hitaammaksi ja raskaammaksi vuoden 2011 jälkeen, joten katsotaan nyt, millainen loppuaikani tänä vuonna tulee olemaan ja verrataan sitä sitten vuosien 2010 ja 2011 45 km kisa-aikoihin.

Ohessa vielä treenipäiväkirjani tältä keväältä. Siinä on myös mukana tuleva viikko, jossa ei mitään ihmeellisyyksiä tule olemaan, ainoastaan valmistelua seuraavan lauantain kisaa varten...

Väreillä on tietysti jokin merkitys, joka varmaankin selviää harjoituksia katsellessa.


Ei kommentteja: