Vappupäivä käynnistettiin raivaamalla koti (joku oli yön aikana kantanut kotiimme käsittämättömän määrän tyhjiä kuohuviinipulloja?), pukeutumalla juhlakostyymeihin ja nostamalla lasilliset hyvien ystävien kanssa (kiitos JT ja Mersu sekä pommacilla pistäytynyt Mr R).
Groteskin kokit vastasivat Vappulounaan toteuttamisesta tänä(kin) vuonna. Alku- ja jälkiruoka haettiin buffetista, pääruokana härän entrecôtea tai Niilin ahventa ja brandadeperunaa (brandad potatis, helt klart -terveisiä JT:lle). Kiitosta herui lasimestarinsillille, varhaisperunoille sekä inkiväärillä maustetulle suklaamousselle ja vadelma-marenkikakulle. Ja sille X:nnelle viinipullolle, jonka muut väittivät meidän tilanneen...
Saatettuamme turkulaiset junaan ja heipattuamme Mr J:n, hipsimme kotiin ja testasimme uuden yrttitarhamme mohito-minttua. Toimi.
Kiitoksia suurenmoiset ystävämme hyvistä bileistä. Lupaamme muuttaa taas pian.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti