sunnuntai 23. toukokuuta 2010

I'm not a tourist, I live here

Jottei ihan menisi urheiluksi tämä bloginpito, niin ollaan me tehty muutakin viime aikoina. Kuten oltu kyläjuhlilla. Käpylän kyläjuhlilla, jotka pidetään tuossa naapurissa. Kerrankin voi kesken keikan bajamajojen sijaan kipittää omaan hygieeniseen vesiklosettiin. Voi onni ja autuus.


Ja tietysti kunnon festarihengessä lauantaina saatiin tuta niin sähkökatkos kuin vettä ja kuralätäköitä. Kuva Samuli Putrin liidaaman Pieliset-bändin osuudelta. Tuttua putromaista riimittelyä viululla ja naistaustoilla, hmmm. Tämä orkesteri vaatinee vielä hieman totuttelua täällä päässä.


Sunnuntaina hippasimme vielä katsastamaan Käpylä All-starsin setin, jossa solisteina mm. A. Kela, VilkkuMaija ja iki-ihana Ismo Aah Alanko. Kylätunnelmasta nautittiin Pohjolankadun pihakirppiksillä. Ja tietysti syötiin metrilakua.

Hyvä kylä tämä Käpylä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Juu, käpyläläistyneeltä Putrolta kuultiin myös uusia biisejä, mm. "Mimmit on aina myöhässä", "Huono sängyssä" sekä "Rämpyti-rämpyti mies". Nämä toimivat. Myös uudet bändisovitukset vanhemmalta soololevyltä vaikuttivat pääpiirteittäin hyviltä.