sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Noux

Fotot tältä päivältä Nuuksiosta. Kesäkeli. Tuttu maastoreitti oli säästä huolimatta jotakuinkin täysin vapaa muista kulkijoista, joten mikäs siellä oli Trekeillä päästellä. Maastotaidot olivat säilyneet yllättävän hyvinä, tai sitten optimaalinen sää ei ainakaan negatiivisesti vaikuttanut suoritukseemme.

Kyseinen maastoreittihän on pituudeltaan noin 8 km, joten siitä suunnistimme kohti Nuuksion Pitkäjärven ympäriajosta tuttuja polkuja, jotka olivat myös hyvässä ajokunnossa. Viimevuotisen metsätyön jäljiltä polkua on selvästi siivottu, joten se on sekä helppo löytää että mukava ajaa. Tämän polun loppuosa oli kyllä vielä niin märkä, että käänsimme kaksipyöräiset takaisin tulosuuntaan.

Paluumatkalla mäkitreenit, eli kaikki mukavat Nuuksion ylämäet. Lopputuloksena melkoiset sykepiikit, mutta mäet menivät ylös yllättävän tehokkaasti.
Ohessa myös ajamamme reitti Google Earthistä katsottuna. Reitillä oli kokonaisnousua 330 metriä, joka on jotakuinkin 1/4 siitä mitä Tahkolla pääsee 60 km lenkillä kokemaan.Ai niin, lopuksi piti mainita sunnuntain ruokasetti, eli kunnon rasituksen jälkeen riittävästi hiilareita:
Kana-rakuuna lasagnea ja raparperimansikkapiirakkaa. Nam.


Mr. T.

Ei kommentteja: