perjantai 19. huhtikuuta 2013

Social Food

Kävimme perjantailounaalla helmikuussa Käpylään avatussa Social Food lounasravintolassa. Ravintolan puuhamiehinä toimivat vuoden 2012 MasterChef Mika Tuomonen, ja vuoden 2013 MC-kisassa kuuden parhaan joukkoon sijoittuneet Aki Keskitalo ja Lauri Skyttä.

Paikka on aivan huomaamaton, kerrostalon alakerrassa toimiva ravintola, joka on siis auki vain lounasaikaan. Paikan maine, eli lähinnä ruoan laatu ja palvelu, on jo ehtinyt kiiriä Käpylää pidemmälle, sillä yleensä istumapaikat ovat hieman kortilla. Oikeuksia paikalla ei ole, ja kun Suomessa ei "bring your own wines" ole mahdollista, niin vedellä mennään. Lounasaikaan tuo ei varmasti ketään haittaa.

Koska olimme raakamakkaroista tunnetun Mikan kotikentällä, niin tietysti niitä piti itsekin maistaa. Ja voin sanoa että paikan bradarit olivat aivan erinomaisia. Makkaraiden lisukkeena tarjottiin yksinkertaista hapankaalia ja karkearakeista sinappia. Lisäksi alkuun itsetehtyä leipää, ja hyvää juurisellirikeittoa. Siinähän se, suorastaan erinomainen setti.
Jälkiruokana oli pienet juustokakut ja kahvia. Hauskaa oli että jälkiruoan hinnan sai asiakas itse päättää, itse lounas maksoi normaalit 8,70 €.

Palvelu oli hyvää, ystävällistä ja nopeaa, siitä täydet pisteet. Lisäbonuksena myös kotiin sai ostaa heidän omaa leipäänsä, ja tokihan yksi patonki lähti meidän mukaamme.

Kaikkiaan erinomainen kokemus, voimme suositella.Yksinkertaista, mutta hyvää.

Pienet jälkkärit

Ei kommentteja: