keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Fillaritreenit ja Tahko MTB 2013

Onneksi sitä on ihan kohtuullisesti tullut treenattua tulevan viikonlopun Tahko MTB kisoihin, sillä kyseessä on kuitenkin yksi Suomen vaativimmista MTB-kisoista. Nousumetrejä tulee taas paljon, ja lämpöäkin on Nilsiään luvattu ihan kiitettävästi, joten oman koneiston kuntoa siellä tullaan taas testaamaan.

Oma 60 kilsan kisareitti noudattaa samaa kaavaa kuin ennenkin. Etukäteen reittiä voi käydä ihmettelemässä Tahko MTB:n sivujen kautta, eli tästä linkistä. Itse tulevana lauantaina omaa kisaani voi livenä käydä tsekkaamassa FB:n kautta, sillä omassa puhelimessani oleva Runtasticin Mountain Bike sovellus heittää livedataa omille FB kavereilleni. Tykkäsitte tai ette.

Kisan tulokset ovat sitten esillä lauantai-iltapäivällä. Kokonaiskisaa en tuskin voita, ja en sitä myöskään lähde tavoittelemaan, mutta oman kaveriryhmäni nopein ajattelin tänä(kin) vuonna olla. Omaa loppuaikaani en rupea arvioimaan, sillä se riippuu myös monista ulkopuolisista tekijöistä. Tavoitteena on tietysti ajaa kisa loppuun, ja loppuaika pitää alkaa nelosella.

Ohessa vielä kuva mun loppukevään toteutuneista juoksu- ja fillaritreeneistä. Parempaankin sitä olisi voinut pyrkiä, mutta onpa sitä ensi vuodelle sitten jotakin tavoitetta...


Ei kommentteja: