lauantai 1. kesäkuuta 2013

Lontoo 2013

Suunniteltu lomareissu tänne Lontooseen on juuri päällä. Kaikki meikäläisen tuntevat tietävät että Lontoolla on oma spesiaalitilansa mun fiilistelysektorissa, eli en koskaan kyllästy tähän kaupunkiin.
Perusteluita tähän en viitsi kirjoittaa, mutta esimerkkinä käyköön loistavat ja erityisesti valtavirrasta poikkeavat vaatteiden shoppailumahdollisuudet. Toinen meille tärkeä ominaisuus on loistavat etnisen ruoan ravintolat.

Molempia ylläolevia ominaisuuksia olemme täällä jo huolella käyttäneet. Vaatepuolella omat kulut ovat olleet 35 puntaa, ja rakkaalla vaimollani sama kymmenkertaisesti, joten molemmat ovat saaneet sen mitä ovat halunneet.

Ruokapuolella olemme nauttineet huippuintialaista molempina iltoina. Tämähän oli tämän matkan tarkoitus, joten onnistumisista on ollut mukava nauttia. Eilinen illallinen Cinnamon Kitchenissä jäi laadullisesti hieman jälkeen tämäniltaisesta huippukokemuksesta Covent Gardenissa sijaitsevassa Moti Mahalissa. Motissa olimme olleet jo aiemmin, joten paikan taso ei tullut yllätyksenä, mutta on aina hienoa kokea huomattavan hienoa palvelua ja upeaa ruokaa. Hinnallisesti kumpikaan noista ravintoloista ei ole halpa, mutta hyvää ei saa halvalla.

Huomenna jatkamme kaupunkilomailua täällä, ehkäpä tämän paikallisoppaan tehtävänä on näyttää seuralaiselle taas jokin uusi kaupunginosa tai nähtävyys. Huominen illallinen on kuitenkin Sohossa, inkkaria tietenkin.


Ei kommentteja: