Eilen laitettiin kesäloma ja myös kesä pakettiin tältä kertaa. Tai ainakin niin uskomme. Lopettajaisia juhlistettiin espanjalaistyylisen grillaussession kera, hyviä ruokia ja juomia tuli sopivasti nautittua. Erityisesti illalla havaitsi eron Lapin ja Helsingin valoisuudessa, ainakin vielä viikko sitten Saariselällä oli klo 22 melko valoisaa, ja eilen samaan aikaan kotipihalla oli jo hyvin hämärää. Tämän näkee myös oheisista kuvista.
Grillauslihat, eli karitsan, kanan ja makkaran, hankin tuttuun tapaan
Anton & Anton ruokakaupasta Töölöstä. Uutuutena maistoimme erinomaista karitsamakkaraa
Harjun makkaratehtaalta. Tuoremakkarat olivat niin hyviä, että oikein harmitti ettei niitä tullut ostettua enempää.
Ohessa kuvia eiliseltä, ainakin meillä oli kivaa.
|
Esivalmistelut tehty, grilli odottaa. |
|
Luomukaritsaa Ahvenanmaalta. |
|
Marinoidut kanavartaat valmiina. Luomua tämäkin. |
|
Alkuun gazpacho-keittoa. Tätähän meillä tarjotaan aika useasti, vaimo tykkää kovasti. |
|
Grillin piippu alkaa olla valmiina. |
|
Illan punainen. Parani kun sai olla pidempään auki. |
|
Grilli täynnä ruokaa. Helposti tuo Weber tuonkin makoisaksi grillasi. |
|
Grillimestarin omat juomat ja musacorneri. |
|
Maukasta karitsamakkaraa ja kastiketta. Njam. |
|
Päivän kasvikset. |
|
Valmiit lihavartaat. |
|
Pääruoka. Lisukkeena itse keitetty BBQ-kastike. Oli Annen mukaan parempaa kuin HP, ja se on paljon se. |
|
Jälkiruoka, osa I. Espanjalaiset juustot eivät mahtuneet kuvaan. Juomana sopivan hapokas ja makea Ice Wine Kanadasta. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti