keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

Tahko - kaikkea muuta paitsi...

Pääsiäinen Tahkolla - tulihan koettua.
Rinteet olivat juuri sitä mitä Tahkolla voi olla, onneksi kahtena ekana päivänä sää oli hyvä, joten rinteissäkin viihtyi. Pääsiäislauantaina hissijonot olivat pidemmät kuin rinteessä vietetty aika, ja tätä oli kaikilla rinnealueilla, joten innostuminen laski huomattavasti.

Mutta se missä Tahko on aina ollut hyvä, niin toimi jälleen. Eli tietysti voimakkaat afterit ja muut hiihtämisen ulkopuoliset asiat. Pehkussa jo klo 14 aivan käsittämätön meno päällä, pöydillä joraamista, mieletön häslinki ja tietysti kova veto päällä. Sieltä sitten jokainen vapaalla tyylillä Tahkon kovimmat rinteet alas, ja jatkoille Syvärin Kunkkuun. Sieltä sitten mökeille saunomaan ja muuta säätöä tekemään, ja illaksi Piazzalle huippuviihdykettä tsiigaamaan...

Meillä jäi Piazzat väliin, ei oikein napannut Scandinavian Hunks tai Jean S, mutta kyllä muuten kuvio tuli hyvin selväksi. Niin taisi tulla myös sillä primääristi naispuoleisella peruukkijengillä, jota oikeastaan näki vain Pehkussa ja Syvärissä.
Ja heillä oli aina erittäin kova kondis ja meno päällä...

Niin, ja nähtiinhän me siellä meidän kavereitakin tuolta alppireissulta, tosin Känämän jatkoi jo sieltä opittua linjaansa eli pötköttelyä, joten rinteet eivät taineet häntä juurikaan vaivata... :-)


Mr. T.

Ei kommentteja: