perjantai 5. marraskuuta 2010

Businessmies Tampereella

Mennyt viikko kuljetti tätä konsulttia Kemin kautta Tornioon, ja lopulta Seinäjoen kautta Tampereelle. Kemin hotellia voi vain kuvailla sanoilla "no joo, selvisin hengissä", eli huoneeni oli pieni ja värimaailma oli suoraan 70-luvulta. Jos "muutama vuosi sitten" tehdyssä remontissa oli tavoiteltu retrotyyliä, niin ainakin siinä oli onnistuttu. Onneksi edes hotellin henkilökunta oli mukavaa ja palvelualtista, siitä pisteet.
Ohessa muutama tyylikuva, josta kyllä koko komeus selviää. Kuvien laatu on täyttä Nokiaa.
Loppuviikosta pysähdyin Tampereella, ja koska vakiohotellini oli täynnä, niin jouduin turvautumaan kakkossuunnitelmaan. Buukkasin itselleni huoneen Sokos Tammerista, ja tässä kohtaa pitää heti sanoa että homma kannatti. Hotelli on remontoitu parisen vuotta sitten, ja varmaankin museoviraston vaatimuksesta monet asiat on jätetty muistuttamaan originaaleja. Ainakin huoneeni wc-systeemi katosta roikkuvine vetonaruineen oli klassikko, suorastaan hieno. Myöskään langatonta nettiä ei ole huoneissa saatavilla, sillä paksut tiiliseinät ja museoviraston speksit estävät sen. Onneksi langallinen netti oli mukavan nopea ja toimiva. Respan henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa, siitä heille täydet pisteet.

Reissun kruunasi ruokailu Gastropub Tuulensuussa Hämeenpuistossa. Pubissa oli hieno kynttilätunnelma, hyvää musiikkia, asiantuntevat tarjoilijat ja aivan mahtava ruoka. Lammaspullat olutkastikkeessa maistuivat upeilta, ja kyytipojaksi otettu lasillinen upeaa Weemala Shiraz Viognieria tarjoiltiin Riedlin lasista. Voiko sitä enempää businessmies yksin nautitusta illalliselta vaatia ?
Kaikesta tästä tuli niin hyvä mieli, että kokonaisuuden palkitsi ihan mielellään kohtuullisilla tipeillä.


Mr. T.

Ei kommentteja: