Jumalaiset parsabruschetat. |
Dear E, juustokakun ohje alla. |
Pojat. |
Ystävät. |
New York cheese cake
Pohja
200g digestivekeksejä
100g voita
kanelia
- murskaa keksit, sulata voi ja sekoita ainekset, painele pohja vuokaan
Täyte
3 prk (à 200g) tuorejuustoa
2 1/2 dl sokeria
3 munaa
1 rkl sitruunankuorta
2 tl vaniljasokeria
1 prk (200g) ranskankermaa
-vatkaa tuorejuusto notkeaksi, sekoita sokeri joukkoon, lisää munat yksitellen, lisää loput ainekset ja lisää vuokaan
- paista kakua uunin alatasossa 45' (175C), katkaise virta uunista ja anna kakun kypsyä jälkilämössä uuninluukku hieman raollaan noin 1 tunti
Kuorrutus
1 prk (200g) ranskankermaa
2 rkl sokeria
2 tl sitruunanmehua
-sekoita ja levitä jäähtyneelle kakulle
- hyydytä vähintään 4 tuntia
Enjoy
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti