keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Viisi Tähteä - Farang

Useasti täälläkin hehkutettu ravintola Farang on sitten myös ravintola-alan ammattilaisten toimesta valittu Suomen parhaaksi ravintolaksi. Rehellisesti voi kyllä sanoa, että palkinto meni täysin oikeaan paikkaan. Ravintola on pitänyt tasonsa korkealla heti alusta lähtien, ja omakohtaisesti on ollut hienoa todeta että taso on myös pysynyt samalla tasolla. Kaakkois-Aasian makuja tarjoilevaa ravintolaa voimme varauksetta suositella. Tosin tämän valinnan myötä pöydän saaminen on varmasti entistä pidemmän ajan projekti.

Farangin omistajien toinen ravintola Gaijin avattiin noin kuukausi sitten, ja vauhti on ollut huimaa. Viikonloppujen varausjono on jo yli kuukauden mittainen, ja Viisi Tähteä julkaisu nosti sen heti sijalle 10. uusimmalla listallaan. Gaijin on erikoistunut Pohjois-Aasiaan, eli Korean, Japanin ja Pohjois-Kiinan ruokiin uudella ja modernilla tavalla. Emme ole tuolla vielä olleet, mutta testaamme ravintolan mahdollisimman nopeasti.

Viisi Tähteä julkaisun Top-50 lista on muutenkin mukavaa luettavaa. Esimerkiksi rennomman illallisen suosikkini Tampereelta löytyy sijalta 39. Hieno suoritus gastropubilta.


Mr. T.
   

Ei kommentteja: