torstai 29. tammikuuta 2015

Matkamieltymyksiä

Kun päätin juhlistaa seuraavalle vuosikymmenelle siirtymistäni myös loman muodossa, niin mulla oli kaksi vaihtoehtoa. Joko muutamaksi viikoksi Uuteen-Seelantiin tai selvästi lyhyemmin johonkin kaupunkikohteeseen.

Kaikki jotka mut tuntevat, tietävät mielipiteeni aurinko-, ranta- ja löhöilykohteista. Ne eivät vaan ole mua varten. Eivät koskaan ole olleet, eivätkä tule sitä olemaan. Paljon mielummin ja hyvin usein mut ja perheeni löytää vaeltamasta, pyöräilemästä tai skimbaamasta Alpeilta, Lapista tai Norjasta. Toki uusia ja mielenkiintoisia kohteita on vielä vaikka kuinka kokematta. Uusi-Seelanti jäi nyt tulevaisuuteen, samoin Kanadassa tai Japanissa pitäisi päästä kokemaan todellista puuterilumessa hiihtämistä. Heli-ski on jo koettu, mutta voisihan sitä uudelleen syvässä lumessa kokeilla.

Entäpä sitten ne mulle mieleisimmät kaupunkikohteet ?
Kenellekkään ei varmaankaan tule yllätyksenä että yksi suurimmista suosikkikaupungeistani on Lontoo. Siellä on tullut kymmeniä kertoja oltuja, ja lähden sinne aina mielelläni uudestaan. Muitakin hyviä kaupunkeja toki on, esimerkiksi Wien, Kööpenhamina, Tukholma, Berliini, Munchen, San Sebastian, San Francisco, Seattle sekä New York. Tietenkään Helsinkiä unohtamatta, onhan se oma kotikaupunkini. Ja jottei ylläolevasta listasta tulisi väärinkäsityksiä, niin tykkään myös useasta muustakin suomalaisesta kaupungista, ympäri Suomea.

Miten tämä kirjoitus sitten liittyy omiin juhliini?
No siten, että matkustimme taas kerran Lontooseen, ja siitä enemmän seuraavissa blogauksissa...
    

Ei kommentteja: