maanantai 5. tammikuuta 2015

Vuoden 2015 kisakalenteri

Sen verran monta kuukautta edellisestä kisasta, oli sitten laji mikä tahansa, on jo vierähtänyt, että kyllähän tulevan vuoden alustava kisakalenteri pitää saada suunniteltua. Ainakin omasta mielestäni itselleni asetetut tavoitteet ovat treenaamisen paras motivaatiotekijä, ja mikäs sen selkeämpi tavoite voisi olla kuin kalenteriin merkattu kisatapahtuma.

Eli tänä vuonna kalenterini tulee suurella todennäköisyydellä näyttämään tältä. Muutoksia tulee, jos niitä on pakko tulla, mutta se on sitten eri juttu.

Toukokuu:

16.05. - HCR eli Helsinki City Run. 21,1 km juoksukisa hyvin tutuissa maisemissa. Klassikko ja kisakauden avaus. Itselleni jo 10. kerta.
23.05. - Aulanko MTB. Itselleni uusi MTB-kisa, käydään tsekkaamassa. Kisan pituus 50 km.

Kesäkuu:

07.06. - Pirkan Pyöräily. Kaikki ovat tätä Tampereen tapahtumaa kehuneet, joten käydään ajamassa nämä 134 kilometriä.
13.06. - Forssan Suvi-ilta pyöräily. Viime vuonna tuli jo tämä 90 km todella kylmissä olosuhteissa vedettyä, joten nyt uudestaan ja toivotaan parempaa säätä.
27.06. - Tahko MTB. Toinen klassikko, itselläni 9. kerta. Oman kisani pituutta en vielä ole päättänyt, mutta se mahtuu akselille 45-120 km.

Heinäkuu:

05.07. - Royal-Pyöräily, Lahti. Maastoiltaan ehkä vaativin maantiekisa. Pituus 130 km, ja tämähän on valmentajani kotikisa.
26.07. - Vantaa Vuelta. Viime vuonna kolaroitiin, ja homma jäi kesken. Tänä vuonna se ei toistu. Reitin pituus 102 km ja reitit ovat niin tuttuja, joten tämä on kotikisani.

Elokuu:

01.08. - Syöte MTB. Jos Tahko tuntuu liian iisiltä, niin tämä ei sitä ole. Matkana 60 km, ja nousuhaasteita riittää.
29.08. - Midnight Run Helsinki. Kisakausi loppuu tähän viikonloppuun. 10 km iltajuoksukisa.
30.08. - TdH eli Tour de Helsinki. Vaihtoehtoinen tapa lopettaa kisakausi, eli jos en juokse lauantaina, niin sitten poljen 140 km. Ihan hyvä kisa, pituus tuo vaativuutta ja reitti on itselleni melkoisen tuttu.

Tällä siis mennään, ja näitä päivämääriä on hyvä pitää mielessä treenatessa, jolloin fokus säilyy oikeana.Ei kommentteja: